
Isabel Bosma - Eventmanager
Met mijn enthousiaste persoonlijkheid, scherp oog voor detail en proactieve, creatieve houding creëer ik onvergetelijke evenementen. Als aanpakker werk ik gestructureerd en resultaatgericht. Door meer dan vijf jaar ervaring in de horeca- en evenementenbranche weet ik precies wat nodig is om een evenement succesvol te maken.
Wat ik het allerleukste vind aan mijn vak is het moment waarop het event op locatie tot leven komt. Na maanden van voorbereiding samen met het team iets tastbaars neerzetten en zien dat het resultaat er mag zijn, geeft een geweldige kick!

Damian Donk - Eventmanager
Op mijn veertiende begon ik in de horeca als zaterdaghulp in de afwas. Al snel ontdekte ik mijn passie voor het runnen van de 'voorkant'. Ik heb daarna diverse horecabanen gehad in het hogere segment en zowel in de keuken als op de vloer veel ervaring opgedaan.
In 2019 kreeg ik de kans om een restaurant in Amsterdam te runnen, maar door de pandemie besloot ik de zakelijke wereld in te stappen en me te focussen op klantbeleving.
Mijn achtergrond in de horeca en mijn ervaring met klantbeleving vormen de ideale combinatie om evenementen te organiseren. Niets geeft mij meer voldoening dan te zien dat gasten en opdrachtgevers genieten van wat wij te bieden hebben. Een succesvol evenement is immers het mooiste wat er is.